Alles wordt gemakkelijk met de Hosting van Komt Goed Media !

Webhosting
Komt Goed Media biedt diverse internetdiensten aan. Naast het realiseren van websites/webshops kunnen wij jou ook van dienst zijn op andere gebieden die het internet interessant maken om jouw bedrijf of organisatie te profileren.

Webhosting

Webhosting is het onderbrengen van je website of webshop op een computer (server) die permanent verbonden is met internet. Op die manier is je website bereikbaar voor al je bezoekers.

Je huurt ruimte op een van onze servers. Wij beheren de server voor je en zorgen ervoor dat je website veilig en bereikbaar is. Voor het hosten van een website hoef je geen verstand te hebben van servers of configuraties. Wij regelen het allemaal voor je.

Domeinregistratie

Een domeinnaam is een naam die verwijst naar een locatie op het internet. Hij bestaat uit een unieke naam en een extensie (bijvoorbeeld .nl). Je domeinnaam is het onderdeel van je internet en e-mailadres.

Om een domeinnaam te kunnen gebruiken is het nodig dat je je gewenste domeinnaam registreert. Na je domeinnaamregistratie is je domeinnaam alleen van jou. De registratie brengt vele voordelen mee, denk daarbij aan: beheer e-mail, snelheid, professionele uitstraling en toename commerciële mogelijkheden. Wij bieden ook domeinverhuizing aan.

Back-up en support

Je website moet technisch goed in orde blijven. Zie het net als bij een auto. Je schaft een auto aan, maar daarna heeft hij wel onderhoud nodig om goed te blijven rijden.

Je beschermt je computer tegen virussen, maar het is van belang dat je jouw website tegen problemen beschermt. Het grootste belang is dat jouw website steeds op de stabiele versie van wordpress blijft draaien. Dat geldt ook voor de versies van de extenties die aan de wordpress-installatie zijn toegevoegd. Het is ook belangrijk dat je de juiste rechten hebt, want het is niet de bedoeling dat iedereen er zomaar bij kan.

En….. wat uitermate van belang is dat er steeds een back-up van jouw website wordt gemaakt en dat er gecontroleerd wordt of deze back-up ook herplaatsbaar is.

Vraag vrijblijvend een webhosting offerte bij ons aan.