Wordpress
Met het open source CMS van Word Press systeem bouwen wij onze websites. Dit CMS is voor jou als klant evt. ook gemakkelijk om mee te werken. Het systeem wordt continue doorontwikkeld en is makkelijk uit te bereiden.

Mollie
Mollie is pionier in online betalingen. De toewijding aan betalingsverkeer, passie voor technologie en alles wat daarbij hoort, behoort bij Mollie. In een notendop kan jouw bedrijf via Mollie met enkel een paar klikken al online betalingen ontvangen vanuit de hele wereld.

Wefact
Het bijhouden van jouw administratie hoeft niet veel tijd te kosten. Online facturatie met WeFact betekent dat je jouw administratie met minimale inspanning op orde houdt. Eenvoudig, snel en altijd een helder overzicht daar staat WeFact voor.

Ideal
iDEAL is het meest gebruikte online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen via je eigen bank. De consument is in die vele jaren dat iDEAL nu bestaat gewend geraakt dat dit het betaalmiddel is dat onmisbaar is als je op wat voor manier dan ook betalingen wilt doen via internet.

Sendcloud
Alles wat je nodig hebt om gemakkelijk en snel pakketten te verzenden. Bespaar veel tijd & verzendkosten door automatisch verzendlabels te genereren, Track & Trace e-mails te versturen, achteraf te betalen en nog veel meer.

Opencart
OpenCart is speciaal ontwikkeld om webshops te kunnen beginnen en beheren. Dankzij de vele beschikbare templates kunnen we jouw webshop stijlen naar jouw wens. Verder is een groot voordeel van OpenCart dat we kunnen kiezen uit verschillende betaalmethoden om jouw bestellingen te laten verlopen zoals je wilt.

feed-back
The Feedback Company behoort tot de meest vooruitstrevende reviewpartijen van Nederland. We zijn dan ook al 4 jaar officieel Google Review Partner en leveren het meest complete reviewsysteem voor webshops ★★★★★

webwinkel keur
Het WebwinkelKeur is een uniek betaalbaar webwinkel keurmerk dat een juridische controle combineert met klantbeoordelingen. Kortom, 2 in 1! Dit biedt niet alleen meer zekerheid voor je klanten, maar zorgt er ook voor dat je voordeliger uit bent.

Opencart
Met de mogelijkheid tot achteraf betalen per factuur, kunnen uw klanten gemakkelijk online winkelen zonder dat ze zich hoeven te registreren en zonder dat ze veel gegevens hoeven te verstrekken.